Gevel aanlichten met ledverlichting

Schrijver

Beheerder

Onderwerp Geen categorie
Gepubliceerd op

3 mei 2022

De gevel van een bedrijfspand is als het ware het visitekaartje van het gebouw. Een gevel kan daarom beschouwd worden als het belangrijkste visuele aspect van een gebouw. De gevel aanlichten met led verlichting die compleet is afgestemd op de architectuur is dan ook van groot belang, zeker als het donker is! De architectuur van een gebouw is bepalend voor het kleurgebruik en de intensiteit van het licht dat nodig is. Misschien zijn er wel bepaalde elementen die je extra wil uitlichten. Cleary heeft een groot assortiment aan lichtlijnen en armaturen in alle soorten en maten om elke gevel prachtig te kunnen aanlichten.

Gevel aanlichten voor bedrijven

Verlichting is niet alleen functioneel, maar kan gezien worden als een waar kunstobject. Maar wist je dat de juiste gevelverlichting van een bedrijfspand zelfs kan bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen? Door jouw pand op een aantrekkelijke en opvallende manier te verlichten kun je meer potentiële klanten bereiken. Het zorgt voor een mooie toevoeging aan de algehele klantervaring. De sales zullen hier uiteindelijk van profiteren!

De gevel aanlichten draagt bij aan het bouwen van een sterk merk en communiceert jouw unieke bedrijfsverhaal.

Op spectaculaire wijze de gevel van jouw bedrijf aanlichten?

Wil jij ook graag de gevel van jouw bedrijf laten opvallen? Samen maken we een fantastisch plan speciaal gericht op het verlichten van de unieke kenmerken van het gebouw. Hoe ziet dat proces er uit? We beginnen met het ontwerp. Misschien weet jij al precies wat je wil. Weet je dat niet, dan hoef je je geen zorgen te maken. Ons creatieve team denkt graag met je mee! Na de ontwerpfase gaan we testen. Veel van onze installaties zijn aan te passen aan verschillende thema’s en dit moet natuurlijk allemaal getest worden door onze technisch specialisten. Zodra we zeker weten dan alles werkt volgt de installatie en eindprogrammering.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze projecten.

Daag jij ons uit met een volgend project?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details