signage

Signing

…Verlichting waardoor signs nog meer opvallen.

Merken zien steeds vaker de meerwaarde in van goede lichtreclame. Om de aandacht te grijpen van potentiële klanten of bezoekers kan signing doorslaggevend zijn. Het geeft een merk een extra beleving. Wil jij graag een signage verlichtingsoplossing op maat? Wij gaan de uitdaging aan.

Neem contact op

Verlichting voor signage toepassingen

Met maatwerk creëren wij voor jou toegevoegde waarde. Bij ons kun je rekenen op een oplossing die overeenkomt met jouw wensen en behoeften. Een doordacht advies en kennis van zaken horen daarbij. Wij leveren graag ook voor jou ledverlichting op maat!

Exclusieve leverancier van Baltled in Nederland

De lichtreclamemarkt vraagt om eigen ledverlichtingsoplossingen. Daarom zijn wij exclusieve leverancier van Baltled in Nederland en België. Baltled ontwikkelt eigen oplossingen en heeft wereldwijd meer dan 10 jaar ervaring binnen de ledverlichtingsmarkt. Zij staan in de sign- en reclamewereld bekend om de innovatieve oplossingen. De ledstrings van Baltled zijn uitermate geschikt voor frames en doosletters in diverse dieptes. En ideaal voor het gebruik binnen signage, interieur- en standbouw.

Signage ledverlichting op maat

Signmakers en reclamebureaus kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket op het gebied van ledverlichting. Desgewenst leveren we een plug & play oplossing voorzien van een lichtplan, alles stekkerklaar!

Met onze ruime ervaring, snelheid, flexibiliteit en eersteklas producten kun je altijd rekenen op een kwalitatief hoog eindproduct. Wij nemen elke uitdaging met beide handen aan.

Dynamische oplossingen

Steeds vaker komt het voor dat ook in signing complexere lichtsturingen gebruikt worden. Daarvoor kun je ook bij ons terecht, desgewenst leveren wij de lichtsturing volledig voorgeprogrammeerd en plug & play.

Met maatwerk creëren wij voor jou toegevoegde waarde. Een doordacht advies en kennis van zaken horen daarbij!

Benieuwd naar onze mogelijkheden van signage?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details