Architecturale verlichting

Verlichting die de aandacht trekt van voorbijgangers? Binnen architecturale verlichting zijn er veel mogelijkheden. Het maakt niet uit welke omvang, vorm of hoogte, wij gaan de uitdaging aan!

Neem contact op

Ware kunstobjecten

Verlichting is steeds belangrijker binnen de architectuur. Gevels van gebouwen worden ‘s nachts ware kunstobjecten. Gebouwen worden door verlichting tot leven gebracht. Met de juiste armaturen komt de nadruk op architecturale bijzonderheden te liggen en maken we van elk gebouw een blikvanger. Ben jij benieuwd wat architecturale verlichting kan doen voor jouw project? Het maakt niet uit welke omvang, vorm of hoogte, wij gaan de uitdaging aan.

Complete ontzorging van het project

De verlichtingsoplossingen die wij gebruiken zijn altijd duurzaam, efficiënt en van hoge kwaliteit. Hierbij ontzorgen wij graag het gehele project. We denken graag mee met alle facetten van jullie project. Van het ontwerp tot en met de plaatsing, Cleary neemt elke uitdaging in handen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën binnen architecturale verlichting bieden we in elk traject iets extra’s.

Installatie & onderhoud

De combinatie van vakkundige installatie en periodiek onderhoud houdt uw lichtinstallatie jarenlang in top conditie. Uiteraard kunt u voor beide bij ons terecht! Onze medewerkers zijn vakkundig en zorgen ervoor dat uw lichtinstallatie altijd voldoet aan de technische- en veiligheidsvoorschriften. Dit geeft u garantie voor een storingsvrije werking. Periodiek onderhoud verhoogt de kwaliteit van de lichtinstallatie en minimaliseert de kosten. Bovendien verlengt het de levensduur en levert uiteindelijk een besparing op de totale bedrijfskosten. Met name de lichtinstallaties buiten vergen regelmatig onderhoud.

Segmenten

We nemen je graag mee binnen een aantal specifieke segmenten binnen architecturale verlichting. Denk hierbij aan het aanlichten van gevels, entrees en specifieke objecten van een gebouw. Desgewenst kunnen we ook lichteffecten creëren met dynamische lichtelementen. Zo past de verlichting overdag harmonieus in het totaalbeeld en zetten ze ‘s nachts betrouwbaar accenten.

Gevelverlichting

Of het nu gaat om het volledig verlichten van een monumentaal gebouw, een gevel of het subtiel uitlichten van een klein detail; Cleary maakt het mogelijk. Bij ons ben je aan het juiste adres om een gebouw de perfecte uitstraling te geven met gevelverlichting voor een bedrijfspand. Wij zetten een gebouw in de schijnwerpers, want met de juiste gevelverlichting springt een gebouw er extra uit. Het gaat de aandacht trekken van bezoekers en voorbijgangers.

Entreeverlichting

De entree van een gebouw is het visitekaartje van veel bedrijven. De eerste indruk wordt hier bepaald. Verlichting is hierbij van grote invloed. Door de juiste ledverlichting aan te brengen wordt een sfeer gecreëerd die past bij het bedrijf. Wij kunnen je helpen de juiste verlichting de kiezen.

Uitlichten bouwkundige elementen

Benadrukken van speciale bouwkundige kenmerken van gebouwen zonder daaraan afbreuk te doen is precies wat façade verlichting is. Met deze vorm van ledverlichting worden gebouwen echte herkenningspunten in een stad. De dynamisch gekleurde LED’s en contourverlichting maken een gebouw tot waar oriëntatiepunt.

Ons productassortiment voor architecturale verlichting bestaat onder andere uit:

  • Wallwashers in verschillende formaten, lichtniveaus, kleuren en afstraal gedrag.
  • Floodlights in verschillende formaten, witkleuren en lichtniveaus.
  • Lichtlijnen in verschillende formaten, op maat gemaakt.
  • Pixels, digitale modules voor allerlei dynamische lichteffecten.
  • Controllers in diverse soorten, van simpele stand-alone systemen tot op maat gesneden voorgeprogrammeerde oplossingen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?