Architecturale verlichting

Ben je op zoek naar verlichting die de architecturale hoogtepunten van jouw (bedrijfs)pand verlicht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het maakt niet uit welke omvang, vorm of hoogte, wij gaan de architecturale uitdaging graag aan.

Neem contact op

Ware kunstobjecten

Verlichting is een belangrijk onderdeel binnen de architectuur. Gevels van gebouwen veranderen ‘s nachts in ware kunstobjecten. Gebouwen worden door lichtarchitectuur tot leven gebracht. Middels de juiste armaturen komt de nadruk op architecturale bijzonderheden te liggen en maken we van elk gebouw een blikvanger. Benieuwd wat architecturale verlichting voor jouw project kan doen?

Complete ontzorging van het project

De verlichtingsoplossingen die wij gebruiken zijn altijd duurzaam, efficiënt en van hoge kwaliteit. We denken graag mee met alle facetten van jullie project. Van het ontwerp tot en met de plaatsing, Cleary neemt het volledige proces uit handen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën binnen lichtarchitectuur voegen wij aan elk project iets extra’s of unieks toe.

Installatie & onderhoud

De combinatie van vakkundige installatie en periodiek onderhoud houdt uw lichtinstallatie jarenlang in top conditie. Uiteraard kunt u voor beide bij ons terecht! Onze medewerkers zijn vakkundig en zorgen ervoor dat uw lichtinstallatie ten alle tijden voldoet aan de technische- en veiligheidsvoorschriften. Dit geeft u garantie voor een storingsvrije werking. Periodiek onderhoud verhoogt de kwaliteit van de lichtinstallatie en minimaliseert de kosten. Bovendien verlengt het de levensduur en levert uiteindelijk een besparing op de totale bedrijfskosten.

Segmenten

We nemen je graag mee binnen een aantal specifieke segmenten binnen architecturale verlichting. Denk hierbij aan het aanlichten van gebouwen, entrees en specifieke objecten van een gebouw. Desgewenst kunnen we ook lichteffecten creëren met dynamische lichtelementen. Zo past de verlichting overdag harmonieus in het totaalbeeld en zetten ze ‘s nachts betrouwbaar accenten, daar waar zowel jij als de klant ze het liefste ziet.

Gebouw uitlichten

Of het nu gaat om het volledig verlichten van een monumentaal gebouw, een gevel of het subtiel uitlichten van een klein detail; Cleary maakt het mogelijk. Bij ons ben je aan het juiste adres om een gebouw de perfecte uitstraling te geven met gevelverlichting voor een bedrijfspand. Wij zetten een gebouw in de schijnwerpers, want met de juiste gevelverlichting springt een gebouw er extra uit. Het trekt direct de aandacht van bezoekers en voorbijgangers.

Entreeverlichting

De entree van een gebouw is het visitekaartje van veel bedrijven. De eerste indruk wordt hier bepaald. Verlichting is hierbij van grote invloed. Door de juiste ledverlichting aan te brengen wordt een sfeer gecreëerd die past bij het bedrijf. Wij helpen je graag in de keuze naar de juiste verlichting.

Uitlichten bouwkundige elementen

Benadrukken van speciale bouwkundige kenmerken van gebouwen zonder daaraan afbreuk te doen is precies wat façade verlichting is. Met deze vorm van ledverlichting worden gebouwen echte herkenningspunten in een stad. De dynamisch gekleurde LED’s en contourverlichting maken een gebouw tot waar oriëntatiepunt.

Ons productassortiment voor architecturale verlichting bestaat onder andere uit:

  • Wallwashers in verschillende formaten, lichtniveaus, kleuren en afstraal gedrag.
  • Floodlights in verschillende formaten, witkleuren en lichtniveaus.
  • Lichtlijnen in verschillende formaten, op maat gemaakt.
  • Pixels, digitale modules voor allerlei dynamische lichteffecten.
  • Controllers in diverse soorten, van simpele stand-alone systemen tot op maat gesneden voorgeprogrammeerde oplossingen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details