Ontdek de kracht van ledverlichting voor jouw bedrijf

Of je nu de unieke architectuur van je pand wilt benadrukken, je merkidentiteit wilt versterken met opvallende led-signing of je showroom wilt laten schitteren; ontdek hoe ledverlichting de uitstraling van jouw onderneming kan transformeren.

Neem contact met ons op

De veelzijdigheid van ledverlichting

Ledverlichting is niet meer weg te denken in de moderne bedrijfswereld. Het vertegenwoordigt een slimme investering die niet alleen energiekosten verlaagt, maar ook een positieve invloed heeft op de werkomgeving, klant- en merkbeleving. Of het nu gaat om interieurverlichting voor in de retailbranche of voor in je kantoor of om gevel- of architecturale verlichting; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk led oplossingen voor elk project

Elk bedrijf heeft zijn unieke verlichting behoeften, dat begrijpen we bij Cleary als geen ander. Wij bieden led solutions die specifiek op maat zijn gemaakt voor jouw situatie. Zowel voor een complexe led installatie, als voor een subtiele, sfeervolle verlichting voor binnen. Wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. 

Benieuwd wat ledverlichting voor jouw bedrijf kan betekenen?

Waarom kies je voor Cleary?

  • Expertise. Ons team van experts beschikt over uitgebreide ervaring in het leveren van hoogwaardige ledverlichtingsoplossingen.
  • Innovatie. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends binnen de ledverlichtingsindustrie.
  • Persoonlijk. Bij Cleary staat jouw visie centraal. We bieden persoonlijke service en ondersteuning van begin tot eind, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat jouw verwachtingen overtreft

Een greep uit onze projecten

Experience center Fujifilm
Experience center Fujifilm Hoofdkantoor Europa

In opdracht van Hyspos heeft Cleary hele speciale interactieve verlichtingsornamenten in hexagoon vorm mogen maken, leveren en monteren

Lees verder
Lange lichtlijn Restaurant Lucky Apple Waalwijk
Restaurant Lucky Apple Waalwijk

Voor Restaurant Lucky Apple in Waalwijk mochten wij een nieuwe LED lichtlijn aanbrengen en de logo verlichting vervangen.

Lees verder
Lichtlijnen project Landdrostlaan Apeldoorn
Lichtlijnen Project Landdrostlaan Apeldoorn

Een tevreden relatie stuurde een nieuwe opdrachtgever naar Cleary met de vraag of wij hen konden helpen met het attractief maken van een huurpand in Apeldoorn.

Lees verder
TV toren Roermond
Dynamische verlichting TV toren Roermond

Het werd tijd voor een beetje kleur in de stad Roermond. Dat vond onze klant Toren7. Deze lichtinstallatie zorgt daar zeker voor!

Lees verder
GS Staalwerken
GS Staalwerken

Om de contouren van de vernieuwde panden te accentueren mochten wij verschillende gebouwen voorzien van RGB lichtlijnen.

Lees verder
Rotterdam Ahoy Convention Centre
Rotterdam Ahoy Convention Center

Cleary heeft een met meer dan 1km lichtlijn een mooie bijdrage geleverd aan de beleving in het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre.

Lees verder
Munt Hypotheken
Architecturale verlichting Munt Hypotheken

Munt Hypotheken schakelde ons in omdat men hun pand in de donkere uren graag op een unieke manier wilde laten opvallen. Iets wat ons op het lijf geschreven is!

Lees verder
Xaam
Xaam

Om de contouren van het nieuwe kantoor te accentueren mochten wij het gebouw voorzien van een digitale RGB pixels die gezamenlijk een dynamische lichtlijn rondom het gebouw vormen.

Lees verder

Zet de volgende stap

Ben je klaar om jouw onderneming, product of gebouw in een nieuw licht te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Cleary jou kan helpen jouw visie te realiseren met op maat gemaakte LED verlichting. Samen brengen we jouw ideeën tot leven en zetten we de toekomst in de schijnwerpers.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details