Led Wall

Ook grote projecten zoals deze led wall van KPN gaan wij bij Cleary zeker niet uit de weg. We maken hierbij altijd gebruik van de nieuwste technieken en werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, gemaakt voor vele en vele uren spraakmakende led-beleving.

Neem contact op

Dankzij de led wall kan niemand meer om jouw bedrijf heen.

Een led wall als baken voor de omgeving

Een dynamische led gevel, daar kan niemand omheen. Sterker nog, het vormt een heus baken voor de omgeving en is de ideale manier om je merk een flinke boost te geven. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat beweging in combinatie met licht een erg hoge attentie waarde geeft. De specialisten van Cleary nemen je aan de hand vanaf het van het ontwerp en de gewenste content tot aan de installatie en natuurlijk het onderhoud van de led wall. Wij denken in mogelijkheden.

Volledig in controle

Een led wall is volledig dynamische en kan verschillende boodschappen, kleuren of stemmingen laten zien. Wil jij bijvoorbeeld een rood-wit-blauw ledgevel met Koningsdag? Wil je ieder jaargetijde andere dynamische kleurstellingen? Dan zorgen wij daarvoor!

Uiteraard is zo een installatie volledig vrij te programmeren. Zo kan de gehele installatie op rustige uren bijvoorbeeld uitgezet of terug gedimd worden. Dit bespaard energie en zorgt ervoor dat er geen overlast is.

Ook een showstopping led wall realiseren?

Wij komen graag met je in contact. Vertel ons meer over jouw project!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details