Over ons

Met oog voor de beste led verlichtingsoplossingen binnen lichtreclame, stand- en interieurbouw en architectuur denken wij graag met je mee. Zodat we samen tot het volmaakte resultaat komen. Dit doen wij met een enthousiast team wat graag out of the box (mee)denkt. Uit welke hoek de vraag ook komt. De uitdaging gaan wij graag aan!

Verder

Wie zijn wij?

Clearly loving light! Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring rondom niche gerichte ledverlichtingsoplossingen, hebben wij de ervaring in huis die jij zoekt. Al 10 jaar hebben wij een jong en gedreven team van projectmanagers, salestijgers en administratieve toppers tot technische talenten, tekenwonders en nauwkeurige programmeurs en installateurs. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nuenen, inclusief werkplaats en opslag! Hier komen al onze projecten tot leven en produceren we alle producten. En met onze niet te missen Cleary transportwagen kunnen we het project op locatie komen leveren én installeren.

Waarom worden klanten blij van ons?

Een gevel verlichten of de perfecte sfeer verwezenlijken voor een interieur. Logo’s en signs nog meer laten opvallen. De aandacht trekken van voorbijgangers. Een gebouw in de spotlight zetten. En dat allemaal op een duurzame, milieuvriendelijke en kostenbesparende manier. Als leverancier van ledverlichting kunnen wij elke branche verlichten. En daar worden klanten blij van!

Waarom zijn wij blij met jullie?

Een volmaakt resultaat zorgt niet alleen bij de klant, maar ook bij ons team een glimlach op het gezicht! Successen zijn er om samen te delen, ongeacht de omvang van het project of product. Ook wij gaan na een werkdag naar huis om trots te vertellen wat we vandaag hebben gerealiseerd. Een goede samenwerking geeft ons energie en het enthousiasme wat je in elk project terugziet.

Team

Of we nu een klein project of heel groot project aannemen, ons team ga je ontmoeten! Waarom? Omdat ons team een klein deel van jouw team wordt. Vanaf het bespreken van ideeën tot het installeren op locatie. Jij gaat ons ontmoeten. Maar waarom niet al wat eerder online? Wij stellen ons team alvast graag aan je voor.

Marnix van Twist

Eigenaar / Algemeen Directeur

Raymond Flipse

Technisch Projectleider

Tim Bunthof

Werkvoorbereider / Inkoper

Joyce van Twist

Administratief medewerkster

Gido van der Velden

Lighting engineer / monteur

Benieuwd naar onze werkwijze?

Maak een afspraak en ervaar hoe mooi ledverlichting kan zijn.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details