Interieur & Standbouw

Geen compromissen van bestaande armaturen, maar een op maat gemaakte lichtoplossing! Verlichting integreren in meubels of interieurdelen? Geen probleem, daag jij ons uit?

Neem contact op

Ledverlichting op maat!

Verlichting die verrast en een interieur uniek maakt!
Steeds vaker wordt ledverlichting geïntegreerd in allerlei soorten materialen waardoor het zich uitstekend leent voor verwerking in interieurdelen, meubels, etc. Met de juiste controls kun je met één druk op de knop de beleving en sfeer van een interieur aanpassen. Een ruimte komt met licht tot leven en krijgt karakter.

Toepasbaar in elke ruimte

De juiste verlichting kan enorm veel meerwaarde bieden voor een interieur. Denk hierbij aan het interieur van winkels, theater, horeca, werk- en woonruimten of openbare ruimtes. Pas hier verlichting op de juiste wijze toe, accentueer bepaalde objecten, vormen en hoogtes en ervaar hoe mooi ledverlichting voor een interieur kan zijn!

De flexibiliteit van led verlichting biedt oneindig veel oplossingen. Van mooi wit tot dynamische RGBW systemen verwerkt in meubels, plafonds of wanden. Wij bieden een totale oplossingen waar je iets aan hebt; duurzaam, efficiënt en van hoge kwaliteit.

Van A tot Z

Interieur- en standbouwers kunnen bij ons terecht voor een compleet pakket op het gebied van ledverlichting. Wij nemen het gehele project uit handen van A tot Z. Het advies, lichtontwerp, productie en eventueel de installatie kan door ons worden verzorgd. Ons onderscheidend vermogen ligt op het gebied van snelheid, flexibiliteit en ruime ervaring op het gebied van led, drivers en controls.

Onze specialisten denken met je mee en verzorgen een plug & play oplossing op maat. Bij Cleary vind jij altijd de verlichting die je zoekt.

Assortiment interieur ledverlichting

Wij geven graag advies over de toepassing van ons brede assortiment wat onder andere bestaat uit:

Lichtbronnen

Led lichtbronnen zijn er in vele maten en soorten, van hoge kwaliteit wit tot dynamisch RGBW. Dat maakt de toepassingsmogelijkheden van ledverlichting bijna oneindig! Er zijn veel creatieve oplossingen binnen de interieur en standbouw te bedenken. Naast geïntegreerde oplossingen kun je ledstrips ook verwerken in lineaire armaturen. Zo creëer je strakke rechte lichtlijnen welke je overal kan toepassen, als pendel armatuur boven een werkplek, of verzonken in een plafond.

Meer informatie

Aluminium profielen

Om een totale verlichtingsoplossing aan te kunnen bieden, leveren wij een breed scala aan aluminium profielen. Een uitgebreid assortiment inbouw, opbouw, plint, trap en ophangprofielen.
In combinatie met ledstrips kun je bijzondere effecten creëren. 
Het is een snelle en eenvoudige manier omdat de profielen op diverse manieren toegepast kunnen worden, zowel direct als indirect verlicht in bijvoorbeeld interieurs, meubels, koven, in winkelschappen en tegen muren.

Meer informatie

Besturingssystemen

Het maakt niet uit waar en welk soort verlichting wordt toegepast. Per toepassing is er altijd een bepaalde manier van bedienen en een uiteindelijk effect wenselijk. Naast de juiste verlichting is dus zeker ook een passende aansturing nodig. Je kunt bij ons terecht voor een compleet aanbod.

Meer informatie

Led drivers

Wij werken voornamelijk met Meanwell leddrivers, maar afhankelijk van de toepassing gebruiken wij ook wel andere fabrikanten. Meanwell is een van de grootste switching power supplies producenten ter wereld, die zich onderscheidt van andere merken door haar grote betrouwbaarheid en het uitgebreide assortiment.

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om tot een mooie lichtoplossing te komen. Wij kunnen je adviseren van ontwerp tot en met installatie.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details