Gevelverlichting bedrijfspand

Verlichting die de aandacht trekt van voorbijgangers? De juiste gevelverlichting zet je bedrijfspand in de spotlight en trekt nieuwe bezoekers aan. Benieuwd naar de mogelijkheden van led gevelverlichting voor jouw bedrijf?

Neem contact op
gevelverlichting gs staalwerken bedrijfspand

Opvallen met led gevelverlichting voor je bedrijfspand

Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat beweging in combinatie met licht de meeste attentiewaarde geeft. Een gebouw verlichten op de juiste manier draagt bij aan de complete ervaring. Ben jij benieuwd wat gevelverlichting kan doen voor jouw bedrijfspand? Het maakt niet uit welke omvang, vorm of hoogte, wij gaan de uitdaging aan.

Grote of kleine projecten

Bij Cleary gaan we geen uitdaging uit de weg. We denken graag met je mee over de gevelverlichting en leveren 100% maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit. Of het nu gaan om een groot gebouw aanlichten of slechts een klein gedeelte ervan. Hierbij ondersteunen wij van a tot z en kun je rekenen op een complete ontzorging.

Installatie & onderhoud

Ook voor installatie en onderhoud van de lichtinstallatie staan onze mensen voor je klaar. Vooral bij ledverlichting buiten is dit belangrijk. Hierdoor blijft de gevelverlichting van het bedrijf jarenlang in topconditie. Dankzij onze expertise kun je rekenen op een veilige, betrouwbare en vooral storingsvrije werking van de installatie.

gevelverlichting bedrijfspand 's nachts

Gebouw verlichten

Wil jij ook met je pand in de schijnwerpers en zo de aandacht trekken van voorbijgangers? Of het nu gaat om een volledig gebouw verlichten of slechts een klein gedeelte hiervan. Licht laat de architectuur van het gebouw opvallen. Cleary biedt de oplossing die het beste bij jouw situatie past. Wij leveren 100% maatwerk. Daag je ons uit met een volgend project? Neem dan contact met ons op.

Gevel uitlichten

De entree van een gebouw is het visitekaartje van veel bedrijven. Wat wil je uitstralen met je entree? Wat voor indruk wil je achterlaten? Door de juiste gevelverlichting aan te brengen wordt een sfeer gecreëerd die past bij je merk en je imago. Daarnaast draagt verlichting ook bij aan de marketing en sales. Wij kunnen je helpen de juiste verlichting de kiezen.

gevel uitlichten fair play casino
gevelverlichting winkelpand kpn

De voordelen van gevelverlichting voor bedrijven

De juiste verlichting zet een gebouw in de schijnwerpers. Daarnaast communiceert het jouw unieke bedrijfsverhaal en draagt het bij aan het bouwen van een sterk en herkenbaar merk. Veel van onze verlichting kan worden aangepast aan diverse thema’s, jaargetijden, bijzondere actualiteiten of andere specifieke wensen. Een bedrijfspand met een goede uitstraling zorgt voor trotse medewerkers. Als laatste verkleint goede verlichting de kans op inbraak en vandalisme.

Benieuwd naar wat gevelverlichting kan betekenen voor je (bedrijfs)pand?

Meer weten over architecturale verlichting?