Maatwerk oplossingen

Of het nu gaat om dynamische architectuur verlichting, een indoor retail project of het verlichten van signing. Wij hebben ons zodanig georganiseerd dat wij op een snelle manier 100% maatwerk oplossingen kunnen leveren. Hierin onderscheiden wij ons.

Verder
maatwerk oplossingen

Architecturale verlichting

Verlichting die de aandacht trekt van voorbijgangers? Binnen architecturale verlichting zijn er veel mogelijkheden. Het maakt niet uit welke omvang, vorm of hoogte, wij gaan de uitdaging aan!

Lees verder

Interieur en standbouw

…Verlichting die verrast en een interieur uniek maakt.
Steeds vaker wordt ledverlichting geïntegreerd in interieur en stands. Met één druk op de knop kun je de beleving en sfeer van een interieur aanpassen. Een ruimte komt tot leven en krijgt karakter. Ben jij benieuwd hoe jouw project tot leven kan komen door ledverlichting toe te passen in het interieur?

Lees verder

Signing

…Verlichting waardoor signs nog meer opvallen.

Merken zien steeds vaker de meerwaarde in van goede lichtreclame. Om de aandacht te grijpen van potentiële klanten of bezoekers kan signing doorslaggevend zijn. Het geeft een merk een extra beleving. Wil jij graag een signage verlichtingsoplossing op maat? Wij gaan de uitdaging aan.

Lees verder

Lichtarmaturen op maat

Vaak bieden standaard armaturen een goede oplossing. Soms kan het echter nodig zijn om de verlichting aan te passen aan specifieke eisen of omstandigheden. Wellicht wilt U iets unieks! In dit soort situaties biedt Cleary de oplossing, wij maken armaturen op maat!

Lees verder

Lucent surfaces

Met Lucent surfaces is het mogelijk om op vele manieren sfeer te creëren in een ruimte. Wanden, plafonds of andere grote oppervlakten krijgen aan magisch effect door er verlichting in te verwerken. Statische verlichting geeft prachtige effecten, maar een echte beleving wordt het pas met een dynamisch systeem.

Lees verder

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Zowel binnen als buiten is architectuur verlichting mogelijk, maar voor binnenverlichting verwijzen we je graag naar de Interieur pagina. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details