Lichtlijnen project Landdrostlaan Apeldoorn

Een tevreden relatie stuurde een nieuwe opdrachtgever naar Cleary met de vraag of wij hen konden helpen met het attractief maken van een huurpand in Apeldoorn.

Klant

Project Landdrostlaan

Jaar

2022

De opdracht

De wens was om het pand door middel van ledverlichting meer in het oog te laten springen en aantrekkelijker te maken voor potentiële huurders.

De verlichting diende meerdere kleuren te bevatten om het zo aan te kunnen passen dat het zou aansluiten op de kleurstelling van een toekomstige huurder.

Resultaat

Twee strakke LED lichtlijnen, opgebouwd uit rode, groen en blauwe LEDs die van kleur kunnen veranderen en waarbij de intensiteit (helderheid) ook kan worden gewijzigd. De opdrachtgever was zeer tevreden met het eindresultaat en de makkelijke mogelijkheden om de lijnen van kleur te laten veranderen.

Projectbeschrijvingen

Maatwerk LED lichtlijnen

Cleary heeft diverse ideeën aangedragen en via artist impressions gevisualiseerd. De opdrachtgever heeft voor de oplossing gekozen waarbij aan de daklijst van de totale breedte van het pand een Rood Groen Blauwe (RGB) LED lichtlijn was voorzien en eenzelfde RBG lichtlijn die de halfronde entree zou volgen.

Beide lichtlijnen worden bediend door een  op afstand bestuurbare draadloze Casambi besturing.

Van A tot Z

Cleary heeft in eigen beheer zorg gedragen voor de totale installatie van de lichtlijnen en de inregeling van de besturing.

Ons proces

Ontwerp

Testen

Installatie

Commissioning

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van ledverlichting?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details