Lichtarmaturen op maat

Vaak bieden standaard verlichtingsarmaturen een prima oplossing. Het kan echter zo zijn dat je écht iets unieks wilt. Uniek in formaat, vorm of afwerking. Uniek in het soort licht of bediening. In dit soort situaties bieden wij de oplossing: wij ontwikkelen maatwerk verlichtingsarmaturen!

Neem contact op

Iets unieks

Soms is er de wens om verlichtingsarmaturen aan te passen aan specifieke wensen of omstandigheden. Unieke armaturen voor een specifieke ruimtes op kantoor of bijvoorbeeld met een specifiek lichteffect en unieke kleur voor thuis. Met maatwerk verlichtingsarmaturen heb je echt iets unieks.

Mogelijkheden zijn groot

Complete keuzevrijheid! Denk aan specifieke afmetingen, kleuren en of vormen. Uiteraard ook qua lichttechniek zoals lichtsterkte, lichtkleur en aansturing. Zelfs combinaties van kleur en hoge kwaliteit wit is mogelijk.

Installatie

Desgewenst kunnen we de armaturen op locatie installeren in een bestaand lichtsysteem integreren.

Verlichtingsarmaturen in een nieuwe dimensie. Ervaar de luxe van een lichtarmatuur op maat.

Vormen & afmetingen

Voor onze maatwerk verlichtingsarmaturen kunnen wij een uitgebreid assortiment aan aluminium profielen met bijbehorende accessoires gebruiken. Hiermee is een zeer ruime variëteit aan vormen en afmetingen te maken. Mocht dit nog niet ver genoeg gaan, dan maken we uiteraard een compleet nieuw ontwerp.

Lees meer

Afwerking

Niet alleen de vorm is belangrijk om een uniek armatuur te krijgen, maar zeker ook de afwerking! Wij kunnen verlichtingsarmaturen leveren in de afwerking die bij jouw interieur past! Zo kunnen we het armatuur leveren in iedere gewenste kleur of zelfs met een bepaalde structuur zoals bijvoorbeeld een houtlook of een carbon finish.

Zo krijg je unieke verlichtingsarmaturen voor bijvoorbeeld je thuiswerkplek, kantoor en/of eettafel.

Lichtbronnen

Led lichtbronnen zijn er in vele maten en soorten, van hoge kwaliteit wit tot dynamisch RGBW. Dat maakt de toepassingsmogelijkheden van ledverlichting bijna oneindig! Ledstrips kun je uitstekend verwerken in lineaire armaturen. Zo creëer je strakke rechte lichtlijnen welke je overal kan toepassen, als pendel armatuur boven een werkplek, of verzonken in een plafond.

Lees meer

Lichtsturingen

Het maakt niet uit waar en welk soort verlichting wordt toegepast. Per toepassing is er altijd een bepaalde manier van bedienen en een uiteindelijk effect wenselijk. Naast de juiste verlichting is dus zeker ook een passende aansturing nodig. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of we weten voor iedere wens wel een gepaste lichtsturing te bedenken. Technieken als ArtNet, DMX, DALI, SPI, Casambi/Bluetooth, en/of ZigBee zijn voor ons algemeen goed. Mochten we met behulp van bestaande technieken het gewenste effect niet kunnen verkrijgen, dan draaien we onze hand er niet voor om, om zelf een controller te ontwikkelen. Ook die kennis hebben we in huis!

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar lichtarmaturen op maat?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details