Lucent surfaces

Lucent surfaces

Met Lucent surfaces is het mogelijk om op vele manieren sfeer te creëren in een ruimte. Wanden, plafonds of andere grote oppervlakten krijgen aan magisch effect door er verlichting in te verwerken. Statische verlichting geeft prachtige effecten, maar een echte beleving wordt het pas met een dynamisch systeem.

Neem contact op

Tegenwoordig zijn er meer manieren om verlichting te sturen dan ooit tevoren waardoor het dicht benaderen van natuurlijk licht goed mogelijk wordt.

Statisch verlichte oppervlakten

Een ruimte kan volledig tot leven komen met verlichte oppervlaktes, neem bijvoorbeeld een kantoorruimte met een verlicht spanplafond of enkele ledframes welke voorzien wordt van geprinte doeken.

Een eenvoudige manier om je gewenste sfeer aan een ruimte te geven!

Dynamisch verlichte oppervlakten

Muren, meubels en plafonds zijn door middel van een digitale lichtoplossing te transformeren in een volledige dynamische omgeving.

Met 1 druk op de knop kun je je winkel, restaurant of ontvangstruimte in een bepaalde sfeer omtoveren. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde feestdagen, evenement of zelfs een bepaald dagdeel.

Een adembenemende omgeving met dynamische verlichting, Cleary is gespecialiseerd in dit soort maatwerk oplossingen!

Human Centric Lighting

Bij goede Human Centric Lighting staat de mens centraal. Daglicht is een van de belangrijkste bronnen van energie voor ons bioritme. Voor een efficiënt en gezond leefritme hebben we de natuurlijke veranderingen in daglicht ook in de werkomgeving nodig.

Wij kunnen door middel van lichtbronnen van verschillende kleurtemperaturen en de juiste aansturing en programmering de veranderingen van het natuurlijke daglicht simuleren zodat het onze biologische klok positief ondersteund.

Benieuwd naar meer info over Lucent surfaces?

Maak een afspraak en ervaar hoe mooi ledverlichting kan zijn.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details