RGBW lichtlijnen in Ahoy

Eind 2020 opende het Rotterdam Ahoy Convention Centre haar deuren. Bij de totstandkoming van het ontwerp speelden twee uitgangspunten een hoofdrol: beleving en oriëntatie. Wij zijn trots dat wij hier met meer dan 1km indirecte RGBW lichtlijn aan hebben kunnen bijdragen.

Verder

Klant

Harryvan Interieurbouw

Jaar

2020

De opdracht

In opdracht van Harryvan Interieurbouw hebben wij een verlichtingsoplossing met meer dan 1km RGBW lichtlijn ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd.

Resultaat

Het resultaat is prachtig! Mooi verwerkt achter de houten lattenwanden geeft de lichtlijn een prachtig indirect lichteffect op plafond en vloer. Op deze manier heeft de lichtlijn een duidelijk bijdrage aan de beleving in het pand.

Projectbeschrijvingen

Beleving en ervaring

Eind 2020 opende het Rotterdam Ahoy Convention Centre haar deuren, dit gloednieuwe congrescentrum is gebouwd voor de meest uiteenlopende evenementen. Zo bevat het onder andere de RTM Stage, de grootste theaterzaal van Nederland.
De verschillende elementen in het gebouw moeten bijdragen aan de beleving van een bijzondere ervaring.

Van ontwerp tot en met installatie

Cleary heeft voor deze toplocatie meer dan 1km indirecte RGBW lichtlijn mogen installeren. De verlichting is geïntegreerd in prachtige houten lattenwanden rondom de RTM stage en straalt indirect de vloer en het plafond aan. De houten wanden zijn geleverd door Harryvan Interieurbouw. Cleary heeft het hele traject van ontwerp tot en met installatie voor zijn rekening genomen.

Flexibiliteit

Qua aansturing is de gehele installatie door middel van DALI sturingen opgenomen in het gebouw beheer systeem. Hierdoor is er maximale flexibiliteit ontstaan om een van de miljoenen mogelijke kleurtinten in te stellen.

Ons proces

Test & demo

Assemblage

Productie

Installatie

Programmering

Wil jij de mogelijkheden met ons bespreken voor het verlichten van je pand?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details