Architecturale verlichting Munt Hypotheken

Munt Hypotheken schakelde ons in omdat men hun pand in de donkere uren graag op een unieke manier wilde laten opvallen. Iets wat ons op het lijf geschreven is!

Verder

Klant

Munt Hypotheken

Jaar

2021

De opdracht

Het ontwerpen en realiseren van een lichtoplossing in de vorm van architecturale verlichting die het kantoor op een in het oog springende manier verlicht.

Resultaat

Het resultaat is prachtig! Samen met de klant is er een aantal lichtontwerpen geselecteerd, uiteindelijk is er gekozen voor een oplossing waar we de kantoor ruimte van binnenuit verlichten. Ieder raam is individueel in kleur instelbaar. Op normale dagen is het pand verlicht in de bedrijfskleuren en op bepaalde evenementen is er de flexibiliteit om alles per raam individueel in te stellen.

Projectbeschrijvingen

Ontwerp

In samenspraak met de architect hebben we enkele lichtontwerpen voorgesteld. De uiteindelijke keuze is gevallen op het verlichten van de ruimte van binnenuit, het pand is daar uitermate geschikt voor.

Voor ieder evenement een andere scene

Om de klant de volledige vrijheid qua scenes te geven hebben we de installatie met RGB verlichting gemaakt en per raam in kleur instelbaar gemaakt. Dus naast de ‘huiskleuren’ zijn er behoorlijk wat scenes denkbaar voor de verschillende feestdagen en evenementen!

Ons proces

Ontwerp

Testen

Installatie

Programmering

Wil jij de mogelijkheden met ons bespreken voor het verlichten van je pand?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details