Renovatie Delft Hoog

Het gebouw Torenhove in Delft heeft een complete transformatie ondergaan naar een appartementencomplex genaamd Delft Hoog. In opdracht van Mcart mochten wij het gebouw voorzien van meerdere architecturale licht elementen. Tevens hebben we ervoor gezorgd dat het als 1 geheel programmeerbaar is.

Verder

Klant

Mcart Environmental Signing

Jaar

2020

De opdracht

In opdracht van Mcart environmental signing hebben wij op enkele plekken aan het pand digitale RGBW lichtlijn ontworpen en geïnstalleerd.

Resultaat

Het resultaat is prachtig! Door de lichtlijn bovenop het gebouw is het pand uit de verte herkenbaar. De lichtlijn onder de luifel en de RGBW verlichting in de lichtreclames worden simultaan gestuurd zodat de verschillende elementen 1 geheel vormen.

Projectbeschrijvingen

RGBW verlichting

Om de contouren van de vernieuwde gevel te accentueren mochten wij het gebouw voorzien van een digitale RGBW lichtlijn rondom het gebouw op 80m hoog, een 2e lichtlijn onder de luifel op de begane grond en de indirect verlichte signing voorzien van RGBW verlichting.

Maximale flexibiliteit

Het geheel is in 1 DMX sturing opgenomen en dus volledig programmeerbaar. Of het nu gaat om kleur, intensiteit, of om bepaalde effecten tijdens bijvoorbeeld evenementen, in principe is alles mogelijk.

Ontwerp en productie is door Cleary gedaan, installatie in nauwe samenwerking met onze klant Mcart environmental signing.

Ons proces

Test & demo

Productie

Installatie

Programmering

Wil jij de mogelijkheden met ons bespreken voor het verlichten van je pand?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details