Vernieuwd Mikrocentrum

Begin 2019 is de nieuwe locatie van Mikrocentrum te Veldhoven officieel geopend. Het modern ingerichte pand met ontvangstbalie in huisstijl kleur, open atrium en opvallende verlichting is een ware blikvanger voor cursisten, docenten, deelnemers aan thema– en netwerkbijeenkomsten en ruim 50 medewerkers.

Verder

Klant

Aldenhoven / ETB van Keulen

Jaar

2019

Projectbeschrijvingen

De balie

De balie, een blikvanger bij binnenkomst, is voorzien van acrylaat letters met back-lit verlichting. De kleuren van de letters zijn gespoten in dezelfde RAL-kleur als de balie, dit zorgt voor een prachtige uitstraling.

Ledlijnen

In de centrale keuken is gekozen voor een extra warme ledlijn van 2700K. Deze kleurtemperatuur geeft een huiselijke sfeer. Deze kleurtemperatuur wordt vaak ervaren als ‘gezellig licht’. Aansluitend aan de keuken zijn kasten en wanden geplaatst, voorzien van 3000K verlichting.

Staand bij de balie valt het plafond dat speels voorzien is van ledlijnen, gelijk op. Het bijzondere plafond zie je ook weer terug op de eerste en tweede verdieping. In totaal prijken 34 lijnen opgebouwd uit ruim 78 meter opbouwprofiel met een diepte van 15mm in het plafond. De verlichting is subtiel verwerkt. Alles levert een bijdrage aan het warme gevoel dat overal in het pand voelbaar is.

In de grote ontvangstruimte achter in het gebouw staan pilaren voorzien van op maat gemaakte RGB Neonflex strips. Deze Neon look ledlijnen zijn buigbaar, waardoor vrijwel alle vormen te maken zijn. Binnen het Mikrocentrum zijn ze gemonteerd rondom pilaren, waardoor het de ruimte speelser maakt.

Partners

Wil jij voor jouw pand ook verlichting op maat, wij helpen je graag?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details